Van Tuijl

Wij leggen u hier in het kort uit waar we vandaan komen en waar wij momenteel staan.

Het bedrijf, als eenmanszaakje begonnen, heeft zich zien opbloeien tot een jong en dynamisch bedrijf. Door de vestiging in Woerden heeft het bedrijf een centrale ligging ten aanzien van alle relaties. Mede hierdoor kunnen wij gemakkelijk personeel detacheren bij onze vaste afnemers.

Jong
Niet alleen is het bedrijf zelf jong – Van Tuijl Dienstverlening bestaat sinds oktober 2006 – maar ook kent het personeelsbestand een relatief jonge leeftijd. Een aantal jaar werkervaring en een afgeronde opleiding hoort er uiteraard wel gewoon bij.

Dynamisch
Wij hebben gedegen ervaring met het classificeren en conserveren van schepen in met name de binnenvaart. Door jarenlange samenwerking met enkele gevestigde scheepswerven en classificeerbedrijven heeft Van Tuijl Dienstverlening de beschikking over personeel dat op korte termijn beschikbaar is en u snel en vakkundig van dienst kan zijn.

Naast de specialisatie binnen de scheepvaart zijn wij actief in meerdere sectoren waaronder grond- weg- en waterbouw. Hoveniers en stratenmakers vertegenwoordigen dan ook een groot deel van ons personeelsbestand.

Ontwikkeld door Buro210